Händelserik dag, yes ideed.

Idag har jag varit hos denna tjejen och klippt mig. Är sååå nöjd, verkligen en förvandling från mitt gamla vanliga tråkiga slitna jag. En MASSA avklippt och uppklippt. :) Super nöjd är jag! (Måste även länka till hennes tävling, där priserna består av hårprodukter! Oh, OM jag vill ha säger jag bara!) Vill jag testa något nytt så gör jag det gärna hela vägen om man säger så. (bilder finns nedanför)

När jag var klar med klippning + frärgningen så hann jag nästan inte hem innan J åkte till Åre. Han ville gärna hälsa på sin bror som jobbar där, innan han själv börjar sitt jobb på casino cosmopol. Helt klart förståerligt. Så nu är man ensam hemma ända tills den 29:e, fy fan för det. Men men, han kan gott och väl åka iväg och åka lite snowboard, det förtjänar han, min prins. Nä, nu är det kissrunda som gäller med doggsen och sen är det raka vägen in i sängen som gäller. Skall slappa med lite avsnitt av “Cashmere Mafia”, riktigt kul serie faktiskt. Well, nighty Night!

Nice konstrast va? ;)

9 thoughts on “Händelserik dag, yes ideed.

  1. Jag är supernöjd med din färg=) Dock så måste jag tillägga att både färgen och frisyren gör sig finare i verkligheten än på bild. Det är alltid så svårt att få fram en snygg färg genom ett foto=/ Kul att du hann träffa killen iaf..=)

  2. Asså! jävlar va snyggt!!! WOW!
    Trist att du inte kan komma och hälsa på mig på lördag :sad: Men jag kommer till dig snart!!
    Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *