Hann med fyrverkeriet trots allt…

50min innan invigningefyrverkeriet av Göteborgs kulturkalas skulle ske sms’ade jag Kristian och skrev att jag ångrade mig (bestämde tidigare idag att skita att åka tid då det regnade och var jätte disigt) hur som helst, han hämtade upp mig och vi hann nätt och jämt åka upp till utkiksplatsen och ställa upp stativen innan fyrverkeriet började. Sååå störande bara, precis när det startade så kom en hög med ungar och ställde sig precis framför oss! jaja, skrek nått i form med “Hallå!! Gp här för fan!” Hahahah sen så flyttade de sig en liten bit, tack och lov för det, annars hade jag blivit fly förbannad :P Jaja, några bilder blev det iaf, och nu är man hemma igen.

Skall ut med hundarna strax och sen blir det Ceasarsallad med chicken nuggets och maaaassa dressing och vitlöks krutonger. fy f*n vad gott!

9 thoughts on “Hann med fyrverkeriet trots allt…

 1. Hejsan, väldigt bra blogg som du har
  kolla in vår blogg också & kommentera är du super snäll!:wink:

 2. Wow vilkwn läcker bild! :smile: Kul att äntligen får se vem du är!!! Jag kan säga att jag skrattade lika gott förra gången du lottade allt vad du kunde! ha ha.. Är det ok om jag lägger till dig i min blogg? Vi bodde 1 år i gbg -00 hur mysigt som helst, men min hemlängtan blev för stark! Jag längtar dit såå mkt, har några vänner kvar fortfarande så jag kommer väl dit så småning om!

  Ha det gott, kramen!

 3. Du som tagit fotot?? Jätte snyggt hur eller hur…

  Hitta mycket fint att inspireras av i din blogg så jag kommer säkert igen…

  Tack för en rolig pratstund hos MysMumlan!!!
  //Asksvart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *