Här sitter jag nu…

…med dunkande huvud, svidande röda ögon och täppt näsa. Inte får jag bli sjuk nu inte?! Det varken vill eller orkar jag… Jag har dock klarat mig så längre från att vara riktigt sjuk nu så det förvånar mig inte att det är “my time”.

Iförrgår började jag spela WoW igen, åh vad jag saknat det jävla spelat alltså. Det är sååå kul! Gjorde en Orc Hunter som jag lvl’ade till 21 men igår tröttnade jag och kände att jag måste nog återgå till att vara rogue som jag anser funkar bäst för mig. Får se hur lång tid det tar innan jag ångrar mig igen ;)

jaja, dags att drick upp sista slurken kaffe och sen ut med hundarna (Som förövrigt sover minst 1h till efter att jag gått upp, gottegrisar är vad de är) Sen blir det nog sängen för mig. Orkar verkligen inte sitta upp nått mer nu…

5 thoughts on “Här sitter jag nu…

  1. Får hålla tummarna för att du inte blir dålig då. härlig blogg du har och hundarna är ju bara för underbart söta (L)

  2. japp blev en 3e i går :D:shock: har bara inte laddat batterierna i kameran så jag har inte kunnat ta kort ännu tänkte slänga upp bilder på honom i morgon.
    Jo det är ett ganska stort steg från 2-3 men vi får väl se hur det går.:evil:

  3. Fy rackarns vad jobbigt! Hoppas det går över snart. Det verkar vara nåt som gör att vi båda två får migrän.. Skumt! Jag är sjukskriven månaden ut.. Likaså skönt det. Önskar bara att scraplusten vill infinna sig också. Kramis

  4. Jösses, du pratar ju som min systerson! Han bodde här ganska mkt under jullovet och hade sin laptop kopplad till min 46″tv pga att skärmen på hans lap har brakat. Han skulle “levla” lite bara innan vi kunde äta, eller vad vi nu skulle göra… Jösses, jag fattar ingenting. :D Han heter iaf Sylâr (vi såg rätt mkt på Heroes när han valde namnet…).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *