Härlig natts sömn och övning med fluffbollen Mickey

Åh vad svårt det var att stiga upp ur sängen i morse när Ryans alarm gick på. Har sovit så himla gott i natt och ville bara ligga kvar och snusa i ännu fler timmar. Så brukar det dock bli för mig när jag legat med migrän i några dagar, i detta fallet från i Torsdags till i Söndags. Igår hade jag enbart ett lite tungt huvud och idag mår jag tipp topp igen. Får hoppas att det nu håller i sig då jag haft huvudvärk och migrän allt för ofta det senaste.

Idag har jag redan hunnit hand-träna Mickey lite. Med hirsh är det ju inga svårigheter, för vilken undulat låter bli de mumsiga fröerna? Men sedan är ju Mickey bara 9 veckor gammal också så då är det ju självfallet att det går lite lättare med träningen. Våran lilla fluffboll, så söt! Eller lilla och lilla, han är gigantisk! I alla fall gämförelsevis med de svenska undulaterna, då brukar de Engelska undulaterna (Eller show undulater som de också kallas) vara 2-3 gånger så stora som våra standard undulater i Sverige.

Nu blir det till att ta itu med disken och sedan en kopp te framför ett avsnitt Call The Midwife. Sedan är planen att jag och Oliver skall baka cupcakes. :)

mickeythebudgie

One thought on “Härlig natts sömn och övning med fluffbollen Mickey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *