Härligt höstväder!

Jag riktigt älskar denna årstid, höstrusk! Det får gärna ösa ner också, det gör det bara ännu mysigare. Då finns det inget bättre än att krypa ner i sängen, sätta på en bra film, tända en massa ljus och dricka en kopp varm kaffe eller te. Det är mysigt!

Idag är jag i alla fall tacksam att det inte regnade när jag var ute med Cheri. Men mysigt var det i alla fall och verkligen fint med alla dessa färger.

20111031-195008.jpg

11 thoughts on “Härligt höstväder!

  1. Haha, ja det såg riktigt roligt ut! Gillade “byta-blöj-scenen” i början också :) Hoppas man klarar sig från det, haha!

  2. Nej det får vi verkligen hoppas. Och om det händer så är det inget jag kommer att skriva om i bloggen, haha!

  3. Sv; Aha!! Tyckte väl att något såg nytt ut, men jag trodde bara det var headern. visst är det tråkigt med objudna läsare. Har också haft det innan, och då bytte jag till Blue Velvet.

  4. Fin blogg jag fick äran att besöka, samt håller med dig, hösten är så mysig just för det du beskrev =D

  5. Haha, jag är grymt överlycklig jag med!! :) Helt förälskad i den lilla vita saken ju! De säger ju att skillnaden inte är lika stor när man går från 4 till 4S, men som du säger, från 3GS till 4S -WOW :D Har knappt kunnat hålla mig borta från Instagram sedan jag fick mobilen, det blev till och med ÄNNU roligare nu! Och alla olika foto-appar som finns som inte varit kompatibla med 3:an, jag har fullt upp :P Haha.
    Det hör kanske inte till samtalet, men vilken gullig bebismage du börjar få! :)
    Kram

  6. Självklart kan jag det! :) Vilken bra idé! Kan ta några fler nästa gång syster kommer på besök så kan vi jämföra lite olika motiv också :) Tack för tipset! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *