Helt slut… i need a PAUS!

Nu har jag suttit i stort sett HELA dagen och gjort allt i min makt för att få in insändningsuppgift 2 till skolan. Och yes, i made it. Nu ligger den äntligen i min lärares e-mail och väntar. Kan jag ens beskriva hur glad jag är att den är klar? Så jävla typiskt mig att vänta till den allra sista dagen för att sen få slita röven av mig för att få in skiten i tid. Aldrig mer! Från och med nu skall jag ligga i en jämn takt i studierna och hålla tempot. Inte “jag ska bara slappa EN dag” för det slutar bara med att jag har tusen extra grejer att plugga dagen efter. Som i kväll, fick göra massa i insändningsuppgiften (som sagt var sista dagen= plus att jag fick göra ALLA diagnostiska test som jag missat denna veckan, ca 10små prov. Nä nu ligger jag BRA till igen.

Jag hann iallafall kolla när min Idol sjung förut i teverutan, Erik. Han ska och kommer vinna hela skiten (eller ev. Danny) men asså finns det nån sötare kille än han? PLUS att han är lik Collin Farrell…mega mumms! Nä nu ska jag kolla på Mäklarna som jag missade tidigare ikväll. Måste påpeka att mitt lipbalm som jag köpte på eleven.se är beroendeframkallande, kan inte lägga ifrån mig det! Luktar lovely och läpparna blir silkeslena! *Rekomenderar*


Droooooling….:ooh:

4 thoughts on “Helt slut… i need a PAUS!

  1. Hej! Tack så mycket! Jag är jättenöjd med betygen :) Förkylningen är skaplig, lite snorig och så är jag än.. men dte ger sig väl snart :) Skorna jag ville ha var ett par svarta stövlar från din sko. Ganska enkla, och det var därför det var så perfekta :) Jag har också en tendens till att spara skolarbetet tills i sista stund, att man alltid ska vara så dum ;) Hoppas du får en skoj helg! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *