Im back!!!

Nu funkar allt som det ska igen!
Tänker inte göra nått specielllt med denna sidan, utan jag tänker bara ha den för att kunna skriva av mig och lägga upp lite bilder då och då.

I förrgår hämtade jag hem lilla Oliver(som jag fundera på att döpa om till något från Sagan om ringen, kanske Sauron?) Hemfärden gick jätte bra, lillfisen tyckte det var riktigt skrämmande så han kröp upp bakom nacken på mig och lade sig för att vila där, det var mycket tryggare.
Väl hemma möttes man av en oerhört lycklig vovve, Spike var inte glad för lilla Ollie utan för att matte kommit hem. Spike har inte riktigt förstått att Ollie är en liten ofarlig valp, så han morrar när han kommer för nära, vilket han INTE ska. Lilla Ollie får ligga i sin valphage på kvällarna och på dagarna sätter jag ihop dom för att få nosa lite på varann, det går bättre för varje dag så det blir nog inte problem.
Äh nu ska jag lägga in denna trötta vovve som ligger i knät och sen dricka en kopp teá framför teven. skriver mer imon om mitt otroligt intressanta liv *host host*

3 thoughts on “Im back!!!

 1. Hej gumman!
  skönt att det fungerar igen! tycker att det blev snyggt så här ;-)
  Det kommer säkert att gå jättebra med Spike & lilla Ollie.
  Jag fick mensvärk så klart efter att vi lagt på förut & har inte lyckats somna än *suckar* Blir ingen skola för mig imorgon, det blir till att ligga till sängs & tycka synd om sig själv ;-)
  Längtar till imorgon då jag kanske kan få lite valpbilder på Oliie över msn *ler stoort*
  Nä, nu skall jag göra ett tappert försök till att sova igen!
  Stor kram på dig!!

 2. Åh va härligt att han är hemma. Förstod nästan dock att du skulle vilja byta namn. I 9 fall av 10 när man döper hunden innan den flyttat in och man känner den tror jag folk ändrar sig ; )

  Ett tips är att ta den tid du behöver på dig att komma på namn- så du inte ångrar dig sen.

  Ett annat tips är att låta Spike och valpen lösa de mesta på egen hand. Inte lägga sig i så mkt. Å att inte ta valpens parti för mkt. Jag lät mina två töser lösa de hela på egen hand rätt mkt efter råd och de gick jättebra. Visst kunde G morra ibland men de är ju hennes sätt att visa att hon inte ville ha med valpen att göra just då, och de måste ju få säga ifrån. Snart lär de sig varandras språk. De klarar mer än vad man tror! Så dalta in så mkt och gör de inte till en “för stor grej” när de är tillsammans.
  Snart leker de och kommer va bästa vänner.

  Ser fram emot bilder!
  Inga på g?

  Krams

 3. Hej gumman!

  Jag skrev här för någon dag sen men det verkar ha försvunnit? Hmm hur som helst så har jag mejlat dig och så. Kolla det =) jag addar dig på msn sen med….*kramar*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *