Hemleverans av DT-paket

Idag fick jag mitt DT-paket, kan ni tänka er, bara en dag efter jag blivit DT på scraplyckan. Kan ju dock bero på att jag fick en hemleverans av min DT-mammas man. När han gav mig påsen höll jag på att tappa den, tung var den kan jag tala om. Gick över till min granne och öppnade paketen där, och jag blev så exalterad över alla sakerna att jag nästan välte ut en hel kopp kaffe över det ena paketet! Thank god att det inte gick så illa iallafall!

Nu vid 02.00 fick jag ett sådant fruktansvärt kli i fingrarna att jag knåpade ihop ett juligt kort. Nångång nästa vecka kommer det att komma upp i butikens blogg så ni får vänta tills dess. ;)

Nu är klockan väldigt mycket, så det är nog bäst att hoppa i säng. Men några kapitell i nya boken blir det nog innan jag släcker lampan. Läste klart boken “Marley” igår kväll, och den rekomenderar jag verkligen, särskillt till hundägare. Men även icke hundägare borde nog läsa den, för att förstå vilket band man kan skapa till en liten jycke. Sen så kommer även “Marley” (heter “Marley & me“) snart ut på bio med Owen Wilson och Jennifer Aniston, en komedi såklart :)

5 thoughts on “Hemleverans av DT-paket

 1. Gud det går ju verkligen undan för dig med scrappingen och nu ska du alltså sälja det du skapar?? Shit va kul! Heja dig!

  Ja oj där var vi väldigt lika med block samlingen då :D hinner ju aldrig använda klart dem så många förblir oanvända.

  Ha en mysig kväll. Tack för boktipset ska nog kolla det även om jag inte är hundmänniska.

 2. Oj den boken lät ju intressant!! Skall jag kika efter nästa gång jag e på bibblan.
  Du e så duktig bruttan!!
  Kram och köss!

 3. Ahaaaa =) NU är jag med. Shit vad roligt. Det ska du vara stolt över du är ju riktigt duktig! Skoj att få hem massa scrapgrejer att pilla med. Vilken dröm =)

  Kramisar. Ha en mysig helg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *