Hemlösa på hotell

Nu har vi bott på hotell i ett par dagar, inte för att vi vill, utan för att huset jag bott i nu har blivit sålt och vi har inte hittat någon lägenhet än. Jag har ju sedan innan betalnings anmärkningar pga csn, inte för att jag betalat in mitt lån för sent utan för att de fick in ett papper från mig EN dag för sent vilket hade att göra med en räkning hos dem. Helt förjävligt i min mening då jag inte kan rå för hur posten jobbar.

Aja, som sagt var, nu är vi bostadslösa. Jag, Ryan och lillen. Och tillsvidare är vi fast på detta (skit) hotellet. När vi först kommit hit och fått vårat rum så trodde jag att jag skulle kola av på plats, rummet vi fick var pyttelitet, fanns inte en enda liten bit av golv att stå på när alla väskorna var inne. Och om inte det var tillräckligt så var rummet kolsvart då det var i mitten av huset med fönster in imot en liten “gård” omringad av väggar. Aja, dagen efter nästan sprang jag ner till receptionen och bytte till ett dubbelrum. Och mycket ljusare är det med. Thank god. Hade nog fått panik i det andra rummet om vi var tvungna att stanna där.

Runt omkring finns det både mongisk mat, kina mat , sushi, en 24/7 öppen Mc Donalds, grill, mm. 5min gångväg MAX till dem alla. Så det kan man ju inte klaga på, särskilt då vi inte kan tillaga mat på rummet. Kul med lite variation då. Frukost äter vi här nere på cafét varje morgon, även min morgon latté intas där. En mycket god sådan är det med, bra det! Hade jag inte fått mitt kaffe då hade det varit panik. :)

Olly ligger fortfarand i vagnen och sover så jag får passa på att läsa lite bloggar nu tror jag allt. ;)

20120428-125446.jpg

2 thoughts on “Hemlösa på hotell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *