Hjälper mamsingen lite…

Nu i början på Juni händer det något fruktansvärt kul, än kan jag inte nämna det men när tiden kommer så skall jag givetvis dela med mig. Det gäller min mamma, det gäller något med TV och det är i Stockholm. Mer små hints än så kan jag tyvärr inte ge…

Hur som, då min mamma skall till Stockholm så har hon gett mig i uppdrag att försöka hitta något roligt för henne att göra när hon är där. Hon kommer ha en dag ledigt så då vill hon ju inte bara göra ingenting, självklart, och har bett om min hjälp. Jag har nu kikat runt lite och hittat ballbreaker som har en hel del olika aktiviteter på sin sida som man kan göra i just Stockholm hos dem. De har en massa olika aktiviteter och några som skulle passa min mamma riktigt bra, bland annat bowling (vem gillar inte att bowla liksom?!) samt biljard, det är ju hur roligt som helst. Fakta om mig: När jag var yngre brukade vi under ett år gå och bowla varje helg. True story. Tror jag var runt 16 och det fanns en bowlinghall några spårvagnshållplatser ifrån där jag bodde som hade disco bowling varje helg och ja, jag älskade det. Så det var ett av det roligaste nöjena jag hade när jag var yngre. Sedan när jag blev 18 så var det biljard som gällde, öl, massa tjöt med kompisarna och ett bra game med biljard. Ballbreaker har som sagt var biljard som ett av deras aktiviteter och istället för äckliga heltäckningsmattor i hallen, skeva kö’er och och smutsiga dukar har de istället satsat på Brunswick bord i tävlingsklass. Mmmhmm, det hade fått mig dit med om det inte är för det faktum att jag just nu bor på andra sidan av the big North Sea haha.

Mjaja, nu tror jag i alla fall att mamma och hennes väninna hon kommer att ha med sig kommer att ha en rolig kväll där i huvudstaden. Får hoppas att hon kan ta och skicka mig lite bilder i alla fall. :)

55255174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *