Hjärtat i halsgropen…

Denna dag började som den gör varje Tisdag, upp vid 07.00 för att vid 08.30 vara på dagis med Olly. Efter att han varit där några timmar satt jag i soffan med en kopp te och “90 days fiance” på datorn, ser att telefonen ringer jämte mig och på skärmen står det “Dagis mobil”. Hjärtat åkte upp i halsgropen på mig kan jag tala om. Usch! I telefon var det en av Olly’s fröknar som förklarar att Oliver ramlat, och att på så sätt lyckats bita sig i överläppen så det blödit lite. Hon tyckte såklart att det var bättre och ringa och meddela detta istället för att vänta tills vi kommer till hämtningen. Och ja det håller jag med om såklart, skulle ju sätt bra dumt ut annars, men jisses så rädd jag blev när jag såg att det var de som ringde. Trodde ju det värsta. Nä, efter det samtalet vart jag allt lite skakis, men är så glad att det inte var något värre.

Under kvällen har det fixats med mera jul-belysning samt fixat upo lite juligare gardiner. Köpte även två julstjärnor till sovrumsfönstret som jag säkerligen kommer att ta dö på bara några dagar. Skumt det, för jag är skitbra på växter och har absolut en green thumb, men julstjärnor går bara inte(?!) Ni kanske har något tips till mig, hur håller jag dem levande?

Nu blir det sängen för ännu en tidig morgon imorgon igen.

IMG_0524.JPG

5 thoughts on “Hjärtat i halsgropen…

    1. Haha that’s it då. Men vafan, de är ju bösta stället att ha dem här hemma. Finast så. Får nig ta dö på dessa och köpa nya sen då. :-P

    1. Ja det var så man fick hjärtklappning ju. Usch usch, inga mer samtal därifrån tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *