Höga bilirubin värden

Min lilla gosse ligger sedan i går lunchtid i en UV-bädd då hans bilirubin värden var för höga. Det är i stort sett väntat på alla barn som föds mer än 2 veckor för tidigt. (och Olly kom ju 3 veckor tidigare den lille busen)
Inatt var det inte lätt dock, han ville bara ha bröstet hela natten vilket resulterade i ca 6h utanför uv-bädden. Lite ångest över det nu då det tog hans blod för en timma sedan för att se om värderna har sjunkit något. De där extra timmarna kanske hade gjort en del. :-/ aja, får hoppas på det bästa men tror nog inte det är bra nog än. I sådana fall blir det eventuellt min 6:e natt här.

Fan fan fan vad jobbigt det är. Vill bara hem nu, till min säng, mina kläder och att få sköta om min son i mitt egna hem! Håll tummarna sötisar!

20120304-092918.jpg

6 thoughts on “Höga bilirubin värden

 1. Ha inte ångest över att han inte var i
  bädden för att han ville ha mat. Det är
  bra att de ammas och bajsar därefter.
  Det har också positiv effekt på värdena.

  Hoppas allt är över snart så ni får komma
  hem!! <3

 2. Åh grattis till er son! Sen kan ja meddela att vår Elliot fick ligga 4 dagar i uv bädd då hand bilirubin värde var jätte höga så vet va ni går igenom.
  Kraaam

 3. Lilleman då! Hoppas han kryar på sig snart :) Men de gör han ska du se, som sagt är de ju rätt vanligt me de där värdena på bebisar som ville ut lite fortare än tänkt ;)

  Och nu i skrivande stund antar jag att familjelyckan är total hemma hos er alla TRE! Underbart att Ryan äntligen är hos dig tjejen! Du har kämpat på bra! Nu är framtiden er, ihop :)

  Stor Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *