Home sweet home…

Igår kväll kom man tillbaka till sitt gamla hem för att över natta några dagar
Igår kväll kollade mamma och jag på en film. (“in her shoes”) Vi trodde det var en komedi med Cameron Diaz men i själva verket var det en väldigt seg drama om 2 systrar, rekomenderar den inte.
En kul grej, Oliver och Spike är nu ihop hela tiden och det går jätte bra, dom trivs i varandrar sällskap, busar och äter ihop. underbart att få slippa dom jäkla kompostgallerna nu. Ännu en hundgrej, Oliver ska INTE heta Oliver, utan nått sagan om ringen inspirerat. Kanske Sauron? Eller nått som har med Elijah Wood att göra? Eli, Elwood eller Rascal är några favoriter. Rascal hittade jag på fakta om Elijah wood, hans hund heter tydligen det, och visst är det ett fint namn, bara uttalet som kan ställa till det. Har ni några tips så får ni väldigt gärna berätta om dom.

Bilder kan jag tyvärr inte lägga upp än, men på lördag eller söndag är det fixat!
Dax att kolla lite på alla favvis forum och sen blir det nog film med en kopp teá och Tom&Jerry kex ;)

.:Kramar:.

3 thoughts on “Home sweet home…

 1. Nej den filmen gillade inte jag heller. Seeeeg!

  Vad roligt att hundarna fungerar bra tillsammans. Har inga tips på namn just nu men något sagan om ringen inspirerat låter häftigt tycker jag.

  Ser fram emot att få se bilder!

  Hoppas allt är bra gumman! *kram*

 2. Hejsan Njela!
  Längesen! Kul att höra att allt funkar bra, ser fram emot många chi-walks nu snart! ;) Jag hejjar på “Bilbo” tycker det är ett riktigt sött namn!

  Kul att se att du gjort om sidan lite.. kulkul!

  //Jess & Sune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *