>Home sweet home

Inget är väl ändå bättre än att få sova i sin egna säng? Igår åkte vi som sagt var hem till J’s pappa för att stanna över natten. Åt grillad kyckling inlindad i parmaskinka, grillad färdig potatis i folie med massa goa kryddor och smör, hemmagjort vitlökssås och god salled med fetaost. Kan jag säga att jag var mätt efter det? Hade inte ätit nått på hela dagen så det var en grym middag. Senare på kvällen spelade vi poker (jag vann hela skiten) Redan vid 00.00 var vi så trötta att vi gick och la oss. Finns ju inget extrarum i huset med därimot har dom en bod i trädgården med bäddsoffa, så där sov vi. Låg och lyssnade på stormen utanför (Blåste utav bara helvete) och kikade på stjärnorna genom fönstret. Var grymt mysigt.

Idag när vi kom hem så var vi berädda på att se två överlyckliga hundar, men istället såg vi bara en som var glad. Spike var inte glad alls stackarn. Såg att han såg lite ledsen ut och sen märkte vi att han inte stödje sig på ena bakbenet, det visade sig när jag ringde mamma efteråt att han hade sträckt sig på morgonen när hon varit ute med dem. Fortfarande vid denna tiden stödjer han inte på det, men imon är det nog borta. Måste ju också säga att han är en riktig baddare på att springar på dom tre andra benen som han använder. Min lilla halta hare.

Har precis kollat klart på Beck – Det tysta skriket och väntar nu på att få se Over the hedge. Ska plocka fram lite gurka, morötter och kål som jag ska doppa i dipp hade jag tänkt, både nyttigt och gott! :)

Jag och Birdie, J’s pappas katt.

Utsikten från deras veranda

Vardagsrummet

Framsidan

Deras döcoola vattenkran i badrummet

8 thoughts on “>Home sweet home

  1. kommer inte ihåg vad vinet hette.. men nåra inlägg ner visade jag ju ett par jag fick.. den med svarta stora locket:)

  2. Åh, vilka härliga bilder :) Jag vill göra min första LIA här i stan på något hotell, och andra LIA:n på flygplatsen och den tredje i england någonstans :) Hur har din helg varit?

  3. Maten ni fick verkar jättegod! Nu blev jag sugen på fetaost :) Att dippa grönsaker är också smaskens :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *