Hull 2017 baby!

Igår invigdes Hull som 2017 kulturstad med “in with a bang”, och det var det verkligen. Ett stort jäkla bang faktiskt. Vi hade biljetter (gratis) som vi och 25 000 andra var lyckliga att få tag på, och vi var även vid våran zon precis när de öppnade grindarna så vi hade turen nog att få front row seats, precis jämte vattnet. Dock fick vi så snällt hålla oss still i 2.5h innan fyrverkerierna startade men Oliver hade inga problem med det heller. Vi hade ju varann så det var kul i alla fall. Fyrverkerierna skjutes av från två stora barges båtar med vi satt så jäkla nära att jag bara lyckdes få med ena båtens fyrverkerier på mina videos och så screenprintade jag dem för att lägga in här. 


Vill också påpeka att att jag ej är emot dessa typ av fyrverkerier, utan enbart det faktum att privatpersoner köper och skjuter av dem, det kan de gott sluta med. Dessa planerade är okej i min mening.

Nu blir det amerikansk frusen cheesecake och soffan. Har mestadels legat i sängen denb dagen pga huvudvärk. Inga tabletter har funkat och ej eller sömn. Så nu get jag upp och stannar uppe ett tag istället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *