Hur vi bor just nu…

Vi var som sagt med i Metro härom dagen, och fick till med framsidan prydd med våra fejz. Artikeln handlade om hur sociala har suttit mig Ryan och lille Olly på ett riktigt sjabbigt hotellrum ute i ett industriområde där det sker en hel del kriminella saker omkring. Låter fin fint för en liten bebis huh? Mjaja, tänkte visa er här exakt hur vi bor med lite bilder.

Ingång till rummet/där jag byter på Olly (på golvet) + Vårat lilla skrivbord samt micro och kyl.

20120517-150029.jpg

Olly’s spjälsäng som är inknödd i hörnet samt våran säng.

20120517-150121.jpg

Badrummet och våran utsikt från fönstret…en bensinmack.

20120517-150204.jpg

3 thoughts on “Hur vi bor just nu…

 1. Men era stackare :( Det går inte att resa till nå släktingar och bo? Måste ju till och med va bättre att bo i England ett tag? Går det bra med lillen då? Han är så himla söt!

 2. Hej Gumman <3
  Var ett tag sedan jag skrev till dig, ber om ursäkt för detta. Det värmde att höra från dig om min man och hans historia. Misshandeln fanns inte på film, tack och lov. Dock hade det varit bra då ingen av de 15 ungdomarna som gjorde detta mot honom dömdes. Han mår bättre tack, han får äntligen gå hos en psykolog, annars är det inte jättebra med oss. Vi försöker ordna så att vi går in på ett gemensamt bidrag, och han behöver sjukbidrag, så vi har inga pengar alls för att det tar så lång tid för dem. Räkningarna går just nu obetalda och vi har knappt pengar till mat. Vi försöker leva bäst vi kan, inget mer att göra egentligen :)

  Har följt din historia med, och det är hemskt hur ni blir behandlade. Trodde du bodde hos din mamma? Och det finns inget sätt att ni kan bo i England igen? Hur går det med jobb och så? Kan inte vara lätt för Ryan heller att vara i ett främmande land :)

  Håll gärna kontakten och så, saknar dig :) Ta hand om er

  // Hanna

 3. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara att bo så när man just blivit föräldrar. Eller annars också för den delen :/ Då vill man ju ha trygghet omkring sig. Hoppas verkligen att ni får hjälp med att hitta någon bättre plats att bo på. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *