Im baaaack again!

Nu är julen över, typ, och det är jag riktigt glad över. Sååå skönt så skönt. Idag har jag en sådan fruktansvärd träningsvärk i armarna, och ni kommer inte att tro mig när jag säger varför….Pga för mycket stämpling! Var igår hemma hos min DT-Mamma Marie i Kungälv, där jag även träffade på Zanya/Linda och Malin. Jisses vad kul det var, en helt grymt rolig dag och kväll. Blev upphämtad vid 12.30 och var inte hemma förrens vid 23.00 tiden nångång. Detta måste göras om snart igen, för detta var precis den typ av “medicin” jag behövde nu när Jonas inte hemma. Tack tjejer för en underbar dag/kväll!!

När jag kom hem igår dock hade jag huvudvärk, fan vad ni kacklade brudar ;) Hehe nä skojja bara. Gick iaf och la mig det första jag gjorde, och vaknade inatt av att jag var påväg att spy, mådde så illa, och huvudet dunkade värre än någonsin. Att hämta en handduk med iskallt vatten på var bara det  en pärs. :( Men idag är det waaaay better.

Nu skall jag göra en kopp teá, sätta mig vid scrapbordet och färglägga lite. Sen blir det teve tittande resten av kvällen.

4 thoughts on “Im baaaack again!

 1. Åhh vad avs jag blir!!!! Ville oxå vara där med er ju! Hoppas att ni har haft en underbar jul & får en god fortsättning! =)

  Kramar!

 2. Hej hallå sötis!
  Nu var det ett tag sen vi tjötade!! kom online på msn ffs!! :oops:
  Saknar dig och planerar en tripp till götet ganska så snart *hihi*
  Gott nytt år på dig & ge mongohundarna en gosnospuss från mig!
  Puss eli puss puss puss

 3. Hoppas huvudvärken gått över & att du mår bättre nu! :?: Jag tror du har skickat den till mej, för nu har ont i skallen!! :wink: Gott Nytt År! Hoppas 2009 blir ett toppenår för dej! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *