I’m seeing in kors here!

Ja, det är precis det jag gör just nu. Ser i kors. Är helt jäkla slut i hôvvet idag och vet inte hur mycket längre jag orkar hålla mig vaken. Konstigt ändå, vaknade idag, kände mig helgroggy, men så får man denna energi helt plötsligt som man egentligen inte har bara för att man vet att man har denna lilla varelse (läs: Olly monkey) att ta hand om. Så piggnar man till ända tills lillen somnar för natten, då får kroppen sig som en chock och inser igen att den inte orkar ett enda skvatt till. Skumt! Aja, jäkligt fiffigt är det ju i alla fall.

Nu blir det en cherimoya frukt och lite “Coronation street“, vilket för övrigt är en brittisk drama serie som har hållit på i över 50 år! Inte illa pinkat det inte. Började kolla på “Corrie” när Ryan precis kommit hit från England och Olly var i stort sett helt nykläckt. Då hade man tid att ödsla, oh jisses, den tiden asså. ALL den tid man hade. Nä, nu är det slut tjötat om gamla dar höhö

Nighty Night

Cherimoya, en frukt som en hel del personer beskriver som den godaste frukten i världen. Smakar som en blandning av banan, annanas, papaya, persika och jordgubb. Tydligen skall den vara riktigt god och frysa in och äta med sked också. (kallas även The ice cream fruit av just den anledningen)

6 thoughts on “I’m seeing in kors here!

  1. Hehe ja din kropp är nog helt inställd på det, så när du sedan varvar ner så känner du efter och då är du verkligen trött med. Oj vad är det för frukt, aldrig ätit faktiskt =)

  2. sv. jaa faktiskt :) får se om det blir en ny lins till nästa löning :) sådant är ändå värt i längden att lägga pengar på tycker då jag =)

    så fin sida du har, design o bilder :) Jättehärlig

  3. Hmmm en sådan frukt kanske man borde investera i, låter ju som en hel fruktsallad!!

    Kul att du också har utländsk sambo här i Göteborg (min är från USA och vår bebis bör kika ut om ett par veckor).

    Och ja angående julmusten så är ju halva grejen att gå och längta efter den så jag ska nog också hålla mig ett litet tag till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *