Jajja dig lillen!

I förrgår efter att jag kommit hem från föräldrautbildningen så fick jag de absolut värsta förvärkarna jag känt, bara låg i sängen och vände och vred mig och väntade på nästa värk. Efter ett tag så somnade jag av ren utmattning och när jag vaknade upp igen så mådde jag helt okej och värkarna var borta. Det läskiga var att igår hade jag inte känt lillen sparka/röra sig någonting på ett jäkla bra tag (närmare 20 timmar) så jag började överväga att ringa förlossningen, men istället tänkte jag att jag först dricker ett stort glas isvatten för att se om jag får någon reaktion, nepp, ingenting hände. Så jag tänkte att jag lägger mig ner på sidan ett tag, det brukar ju funka. Som jag trodde, 5 min senare så började lillen böka runt! Började bli redigt orolig där i slutet och tänkte mig alla de värsta scenarion, jäkla sketunge får inte skrämma mamma så!!! :evil: Aaja, idag är han mycket livligare lillen, tack och lov!

Nu blir det middag och sedan Big Brother UK och vovvemys!

Duktiga lilla Cherie vaktar redan lill-brollan. :cool: Mysigt hur djuren kan känna så tydligt att man bär på en liten. Hon har blivit betydligt mer mammig och mysig nu det senaste.

7 thoughts on “Jajja dig lillen!

 1. Usch inte skoj att den skräms så!:(
  Ja var med så igår. Hade inte kännt den på ett bra tag men sen så var de fullt ös därinne.

  Mysiga lille cherie ;) gosa med dig o Bebbe ;)

  Kram

 2. Vad läskigt! Skönt att allt var bra, han sov nog bara lite :) Jag väntar och väntar på att få känna bebisen ordentligt men jag kan aldrig vara säker på att det är den jag känner. Har dock hört att det kan dröja lite med första barnet och jag är bara i vecka 18 än så det kommer väl :) Har också testat med isvatten, haha!

 3. Vilken sötnos! :) Har du också sällskap under täcket när du ligger i sängen? ^^
  Varje natt har jag två katter under mitt täcke ;) De vill inte ligga under Nils (min sambo) täcke, de gör de enbart om inte jag är i sängen ;P

  Sv: Jag är inte direkt en kaffedrickare, dricker bara ibland därav klarar jag mig utan kaffe :) Men dricker man det ofta så kan jag tänka mig att det är svårt att vara utan. Du kan ju låna och göra den där listan med om du känner för det :)

  Nja, jag mår inte världsbäst. Har haft en riktigt jobbig natt med mycket mardrömmar, många uppvaknanden samt att jag inte är så kry i kroppen. Mår lite halv illa och har feber till och från. Men det går väl över. Hur mår du nu då? Hur går det med alla värkar? Kan tänka mig att det gör sjuhelsikes ont. Och halsbrännan? Blir det nå bättre?

  Kram på dig!

 4. Sv: Det är många som säger att hon ser ut som ett får eftersom att hon är så ullig i pälsen :) Det är vinterpälsen som gör det. Visst är hon gullig? Det går bara att ta söta bilder på henne då hon sover, annars ser hon bara så jävla arg ut :P

 5. haha känner igen det där med att bebis börjar böka runt för fullt när man ligger på sidan… Ganska jobbigt när man ska sova :mrgreen:

  Superfin blogg du har föresten, gillas skarpt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *