Kanske detta gör tricket?

Jag har ju, som ni självfallet redan vet, migrän. Mer än ofta skulle jag vilja påstå också. Har testat en hel del olika saker men inget verkar fungera vidare bra alls. Sedan brukar det gå några månader och jag testar på samma sak igen, det är vad jag försöker mig på nu…igen. Har ju tidigare varit och tagit blodprov för att se om de kan hitta något där som är anledningen till min migrän, men det har alltid kommit tillbaka med perfekt resultat och de har aldrig sett något som kan ge svar på detta mysterie. Hur som, denna gången tänkte jag ge mig på vitaminer igen, tänker om jag kanske ligger lite lågt på något. Har köpt på mig en multivitamin med vitamin d, cod liver oil samt vitamin c. Har ännu bara ätit dem i några dagar men kanske att de gör något för att hjälpa om än lite? Även om inte migränen blir något bättre så kan ju vitaminer behövas vid denna tiden på året i alla fall, så någon skada gör det ju inte precis.Om man är trött mycket och ofta så kan ju även det vara ett tecken på att man faktiskt behöver lite mer vitamin D i kroppen och ja, det kan ju faktiskt tänkas att jag behöver lite mer av det då för trött och hängig är jag ju väldigt ofta.
Jag minns när jag var liten, och jag var hos min pappa på helgerna. Han var stor på vitaminer och mineraler och allt vad kroppen kunde behöva. Varje morgon startade med en stor matsked fisklever olja (Fifasiken!) och direkt efter fick jag en matsked med SanaSol med apelsinsmak. Det fick helt klart smaken av fisklever oljan att försvinna kvickt. Och gott var det! Lite som en belöning för den vidriga oljan som kom innan hehe. Funderar också på om jag skall kika in på vad som kan tänkas hjälpa emot tunna naglar, kan ju faktiskt vara att jag saknar det med. Har ni någon aning om vad det kan tänkas vara?

Nä, nu är det dags att springa bort till skolan och hämta hem min lilla-stora kille. Sedan när vi är hemma igen skall vi kika online på lite olika böcker till honom. Han har blivit uppflyttad så fort i skolan med sitt läsande att han behöver en bra del svårare böcker nu, ser fram emot att få se honom liggandes i sängen på kvällarna innan läggdags läsandes i en ny kapitel bok.


Exakt denna ovan var det jag fick när jag var liten. Så himla god! Har ni testat denna? Kanske ni får lika mycket nostalgi av att se bilden på denna flaskan som jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *