Kaputt

Nu har min kära lilla laptop gått kaputt, i förrgår när jag skulle sätta på den så slutade skärmen att funka när den loggade in till skrivbordet, och nu går det inte ens att starta den utan att den stängs av efter 2min. Så det blir att göra en felanmälan och skicka iväg min lilla sötnos på lagning. Ush, inget kul alls. Alla mina favoritsider kommer att försvinna och ävem då alla mina bloggar som jag haft i mitt RSS program. Vet nån av er där ute att jag brukar checka in på eran sida så får ni hemskt gärna lämna en kommentar så kan jag spara er tills vidare på J’s dator. Thank god att jag inte är helt datorlös.

Nu sitter jag här med mitt kaffe, och skall strax göra mig lite frukost. Skall jobba 12-18 idag så det är ju ganska skönt iaf.

5 thoughts on “Kaputt

  1. Du brukar ju kika in hos mig ;-) Fast det kanske jag inte behöver påpeka, haha.
    Det var gott med färdig köttfärssås, tunna spagetti och riven ost (fancy-pantsy vägrade köpa den där hårda osten (alt. hittade den inte på ica))
    Hoppas det går bra på jobbet idag!
    Kram!

  2. Nämen fy, hemska tanke att datorn strejkar det är ju det sista man vill! hoppas att det går bra med reparation och så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *