Kikat på barnvagnar

Idag har jag och pappa varit och kikat på barnvagnar. Blivande grandpa to be verkade tycka att det var riktigt kul. Jag är ju den enda barnet, hans lilla flicka och detta blir ju första barnbarnet så det är ju givetvis spännande även för honom. Önskar ju givetvis att min sweetheart var med, men man får göra det bästa av situationen just nu.

Var helt insnöad på att det skulle bli en Emmaljunga City Cross, men när vi kikat runt lite så ändrade jag mig och nu lutar det åt en Emmaljunga Nitro City. Så lätt, som en fjäder, och lättkörd så att det kan ju inte bli annat än bra. Kanske inte lika bra som city cross’en om det blir en massa snö ute, men i och försig, blir det SÅ mycket snö (vilket jag tvivlar på) går man verkligen ut så mycket då? Nja. Får följa hjärtat och den säger Nitron. När vi är klara och skall åka hem säger världens snällaste pappa sa att han vill ge oss den i julklapp, tack pappi! Uppskattas så himla mycket.

Nu blir det en kopp te och de sista avsnitten av Hawaii five-0 innan det är läggdags. Nighty night peeps!

20111120-234029.jpg

5 thoughts on “Kikat på barnvagnar

 1. Vi har en Emmaljunga Nitro och är jättenöjda. Visst, det är ju verkligen inget terrängfordon. Men inne i samhället så är det en gudagåva. Vi fick vår son i snöigaste januari 2010 och det gick bra att köra vagnen. Här skottas det inte i onödan men vi kom fram ändå.

 2. Vi har citycrossen, men det är ju främst för att vi brukar ha så sjukt mycket snö och då känns det osmidigt med mindre hjul :) Men det är väl skillnad där nere gissar jag ;)

 3. Vi var med inne på Emmaljunga City Cross men det blev en Emmaljunga Nitro City för oss ;)

  Den var mindre och smidigare hjul på då de var svängbara fram.

  Vi har vänner som fick barn i februari förra året och de har haft sin Nitro City även på vintern och de var inga problem.
  Visst är de inte skottat så är de problem för vilken vagn man än väljer så därför valde vi Nitron.

  Ett annat par vi känner har City Crossen och de ångrar att de inte tog Nitron då det är mer bök att vända på City Crossen.

  Kramis

 4. Ser jättefin och rejäl ut! Nä, jag lovar, man går inte ut på annat än absolut nödvändiga ärenden om det är för mycket snö ute och tyvärr så är de ju inte så bra på att skotta häromkring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *