.:Kunde inte låta bli:.

Idag har det firats på restaurang! Nu har mamma och stepdad fixat lånat och huset är vårat!! Inget dödsbo längre, inte advokater, inga familjetvister. allt är klart!! Helt klart en dag att fira. Och trevligt var det också.

Påväg hem stannade vi till vid Ica, köpte 6st 2L coca color för att få 1glas per flaska. Sen gjorde mamma och stepdad samma sak. Eftersom vi köper dricka varje dag som vi får konka hem med så var det lika bra att köpa några med en gång, och sen va glasen ganska snygga dom med ;) Nu ska det damsugar och sen drickas årets första Julmust framför Survivor Man på teve. Mys mys mys!

PS: Tack Anna för demonstartionen av din fantastiska silhouette! Morsan och jag är helt solda! *julklapp från tomten kanske?* ;)

Fick denna av J idag. Thanks sweety!

Min senaste LO

Mammas kort till hennes praktikant som slutar på Fredag

7 thoughts on “.:Kunde inte låta bli:.

 1. ååååhh jag vill också köpa 6 st 2l coca cola å få en massa fiiina glas.. så avis är jag nu… =) vill vill.. =)

 2. Åh vad duktig din mamma är , så himla fint =) Haha inte lite cola du hade, haha. Jag drack en massa förut, men har ist gått över till vatten och saft, mumma :) KRAM!!

 3. Nämen kolla vad snygg layouten med Spike blev!! Du är grym tjejen!! Y har gjort jättefina kort också, blev himla bra med bokstavspärlorna. Vad roligt om du får en Sill i julklapp, då kanske du kan lära mig lite tips och trix sen. ;) Längtar efter pysselträffen så vi får bubbla och scrappa ihop en hel dag. Kram!!!

 4. Nämen va, hus?! Jag fattar nada….

  VA igen. Fick ni ett glas per flaska ?! Fusk. I vår jävla affär så frågade vi om detta eftersom det står så men NAÄ deras erbjudande var köp 4 för 49:- och få ETT glas. Hallå. Syrran min ville ju ha 6 glas liksom. Ska hon köpa hur jäkla mycket cola som helst eller *MORR* Jag tror idioterna i affären fattade det där helt fel….

  Jaså har du fått instruktion eller visning av silhouette…. Den är jag nyfiken på men fattar inte riktigt hur den fungerar men jag tror att man typ kopplar den till datorn och så skär den ut typ vilka mönster, bokstäver osv man vill, eller?

  SNYGG LO :)

  Jätte fint kort din mamma me gjort. Gillar hon me scrapbooking ?

  Jag har lagt mitt på is. Syrran har skaffat kille och är inte lika intresserad uppenbarligen längre *snyft*

  Sen är vi ju sjuka om vart annat hela tiden i detta hus så det har inte blitt någe av…

  Ha det gött.
  Kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *