>Kvidderivitt

Kan ju börja med att skriva ang rökningen, jag har inte lyckats. Jag skäms när jag skriver det men så är det tyvärr. Bara efter några timmar på Tisdagen var jag fly förbannad och fruktansvärt ledsen av att inte få röka. Hysteriskt nästan så jag tog en cigg. Senare samma dag när mamma slutat jobba så sa hon att hon varit lika fly förbannad så det slutade med att nu håller hon och jag på att trappa ner med rökningen istället. Igår rökte jag bara 7-8st istället för mina vanliga 20-25st. jaja, så har det gått med det. Förjävligt faktiskt. Men vissa kan kanske inte bara sluta helt tvärt.

Idag har jag dock gjort något kul. La ut en annons på ett undulat forum härom dagen om att jag vill ha en undulat tjej, fick ett mail idag av en kvinna som hade två styckna till salu. och skrev sitt telefon nummer och det visade sig att det var i samma område där jag bor. Så jag gick 10min och kom sen hem med en underbart söt liten Undis tjej vid namn Lillan. Hon bor inte ihop med Benny, inte än iallfall, vill få henne liiite tamar först. :) Kul är det iallafall.

10 thoughts on “>Kvidderivitt

 1. Wie, vad roligt :) får väl hälsa lillan välkommen i familjen!
  Hoppas att nedtrappningen funkar bättre!

 2. jag veeet. man VILL verkligen INTE, men man måste :( annars blire bara värre. om du har hål jättleänge blir det ju rotfyllning tillsist. det är det värsta jag varit med om i mitt liv. seriöst. har ALDRIG haft så ont i heeela mitt liv. jag skrek och grina i tandläkarstolen. jisses! men för livet.

 3. Det är verkligen inte lätt att sluta röka inte. Jag tycker du e toppen duktig som lyckats trappa ner det är en seger i sej gumman….

  Sicken söt Pippi :)

  Ha det så fint.
  Kram kram

 4. Härlig sida du fått till. Vart hittade du det temat? Jag om någon borde ha ett rosaband tema på något vis.

  Söt pippifågel föresten :)

 5. aaw, vad söt pippibird! fin design du har gjort också :) ta dig i kragen med rökningen raring!! KRAMAR!!

 6. Jag gillar det nya utseendet. Rent och enkelt.
  Lillan kommer säkert att bli god vän med er och honom, snart.

  Man ska inte sluta tvärt har jag hört. Det kan tom vara farligt.
  Du kan tillföra kroppen nikotin via tuggumi eller sugtabletter, finns på apoteket.
  Det funkar fint mot humöret och tar bort suget. Sen är det bra att ha saker att syssla med för det är ju det vi rökare gör, pysslar med ciggen :)

  Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *