Lång dag…

Dagen började med att jag åkte med mamma, morbrorn och mormor ut till Ikea. Blev en del små saker, bland annat ett smyckesträd. Jag (som säkert en del andra) har en tendens till att hänga smyckena lite här och var i lägenheten, på tavelramar, speglar, spikar, dörrhantag, ja massa olika place. Men nu är det slut på detta. Sen blev det såklart köttbullar på ikea också, mums! Efter detta var det Obs trädgårdsavdelning som gällde, mamma fick köpt en jäkla massa växter samt jord. Och jag fick mig äntligen ett Magnolia träd. (Ett litet som bara blir mellan 1-2m.) Hittade dock ingen kruka så det får bli morgondagens inköp när vi skall till blomsterlandet.

Nu under kvällen har vi alla fixat i trädgården, planterat nya växter och blommar samt planterat om en hel del. NU är det dock duschen som gäller och sen lite Andra Avenyn tillsammans med chips och dipp.

Mitt smyckesträd

One thought on “Lång dag…

  1. Jag har bara MINA gamla teman :/ & känner inte att jag har tid att pula med ett just nu heller :/ .. Men jag ska se om jag hinner nu i veckan om du vill. Krambanan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *