Lite Lush

Igår var det dags att fylla på mitt Lush lager lite med saker jag använder ofta om inte dagligen. Denna gång blev det en ny flaska Tea Tree Water som jag använder en gång på morgonen för att fräscha upp ansiktet efter jag gått upp men använder den även på kvällen efter jag tagit bort sminket. Den innehåller antibakteriella, antiseptiska och svampdödande egenskaper och hjälper till med att fighta bort finnar. Denna är en must have både för mig och Ryan!

En för mig ny shampoo kaka fick följa med denna gång hem, i vanliga fall använder jag Godiva eller Karma Komba men denna gång blev det Jason And The Argan Oil. Det var doften som lockade, luktar precis som deras Rose-Jam produkter. Mmmmm-ums!

En bubbelbit till Oliver slank med också! När man har en liten kille som älskar att bada och vill ha en massa bubblor ja då är Lush bubbelbitar riktigt bra att ha hemma. Tror det brukar ta oss ca 10 bad innan en är slut för oss då han inte har lika mycket vatten i badkaret och det bubblar som bara den. Blue Skies & Fluffy White Clouds fick han denna gång då den innehåller frankencence som hjälper till att lugna och få en att slappna av. Jättebra då han ofta badar innan läggdags.

Och sist men inte minst en badbomb till mig, en Butterball! Perfekt för en riktigt torris som mig då den innehåller en massa härliga oljor som gör huden riktig len och mjuk! Att den luktar en massa vanilj är ett stort plus i kanten.

IMG_4748-0.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *