Lite lyx i tillvaron vill jag ha!

Lite lyx är inte fel, så därför har jag kryddat sidan med en liten snyggare bakgrund och banner. Sikken skillnad det blidde! Och så har jag fått hjälp att fixa en plugin som gör att jag har små söta smilisar också.:cheer:*Woho*

Idag har lillkussen Patrik varit här och vi har gjort chokladbollar. Eller vi och vi, han fick väl hälla i 1dl med havregryn och kleta ner lite margarin, resten gjorde jag. (Vill gärna ha välsmakande bollar:tongue:) Hur som helst så blev dom helt lovely. Blev så sugen på bollar igår när jag pratade med Carola i telefon. Läskas kan du allt!
Känns inte alls kul idag, det är Lördag, och jag sitter inne. Nä jag får väl korka upp en flaska vin och krypa upp i soffan med en bok eller nån bra film. Det är ju inte helt fel det heller!

7 thoughts on “Lite lyx i tillvaron vill jag ha!

 1. Aaa det blev lyxigt värre här inne :lovestruck:
  Gottit med vin! Jag har bara rödtjut här hemma & det får jag migrän av – men jag kan dricka vatten istället :drunk:

  Jag har ätit så mycket negerbollar idag så att jag tror att magen skall explodera – gjorde ju dubbel sats eftersom Lennie “måste” ha pärlsocker på sina & det gillar ju inte jag…. big mistake! Nu måste jag såklart äta upp alla & jag kräks faan snart :yuck:

  men gud va jag babblar på här :shock:

  Kram på dig gumman! :sqheart:

 2. Men ååh, var du tvungen att nämna bollar. Nu vart ju jag också jätte jätte sugen! :) Ska nog kladda ner ett par sen. Hoppas du haft en 3-vlig helg. :drunk: förresten så är sidan förbaskat fin nu! Keep going. Kramar!

 3. Va faan!! Jag vill också äta fläskfilé´& pommes frittes :bawl: Här får man minsann nöja sig med sketen köttfärsås & spagetti :yuck:
  Mysigt med myspys drömmar!! Vad var det om då? *nyfiken* :tongue:
  Yeah! I am a mother-fucker tohowohoo!!!
  (psst! folk som läser här undrar nu vad i hel***e jag är för en lunatic som skriver massa dravvel bara *fniss*. Låt dem undra!)

  Kräm & Pöss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *