Lite små shopping

Idag var jag först hos veterinären för att ge Spike och Mandos deras årliga vaccinationssprutor. Fick sitta i väntrummet i en timme! Kliniken jag var hos (och har varit hos många gånger innan) hade nämligen drop in mellan 14.00 – 20.00, och då tänkte jag att jag skulle vara där 13.55 så att jag säkert skulle få komma in fort, men icke sa nicke. Det hela tog 1½timma innan allt var klart. Jaja, hundarna skötte sig kanon och Spike var över förväntan, han sa inte ett knyst. Men Mandos därimot, han skulle så fan heller sitta still så efter att testat ge honom sprutan i nacken några gången beslutade vetten att det förmodligen var bättre att det skulle komma in en vet till som skulle hålla honom och istället ge gonom hans spruta i den lilla baken. Asså detta är chihuahuor, världens minsta ras, och då var det tillslut TRE veterinärer där inne som höll honom. Lite komiskt var det faktiskt.

Sen efter det blev det en snabbis till Allum där jag inhandlade en Aloe Vera växt, alltid velat ha en så nu slog jag till. Sen så köpte jag också några grenar av japanskt köksbär som snart kommer att blomma ut i antingen vita eller rosa små blommor. Men det blev också 4st nya pocketböcker, en vattenflaska (Nu när man ska ge sig ut i springa) och ett sånt anteckningsblock med magnet som man sätter fast på kylen. Perfekt. Nu skall jag kolla på The Guardian och sen nana kudde. Skriver lite mer imon, både i ett låst och i ett öppet inlägg, om vad som nu försigår i mitt liv. Sleep Tight!

Har jag haft tur med nått så måste det vara att jag har gröna fingrar. Jag älskar alla sorts plantor och dom älskar mig.

One thought on “Lite små shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *