London dag 1

Vår morgon den 18:e Februari startade vid 07.00 då vi gick upp, åt lite frukost och packade det sista vi skulle ha med oss. Vid 09.00 låste vi dörren och gick in mot stan. Först blev det en snabbis in på the works där Oliver köpte en målarbok samt en ask med färgpennor, för att ha under tågresan. Och sedan in till M&S för att köpa med några smörgåsar, vatten och snacks. Även det för resan.

Vid 10.30 började tåget att rulla mot London. Solen sken i Hull när vi lämnade men ju närmre vi kom London desto mörkare och regnigare blev det. Väl på King’s Cross station så spöregnade det så vi tog en black cab till Scandi kitchen då vi hade lite tid att göra av med innan vi skulle checka in på vårt air bnb. Och så låg ju lägenheten bara 15mins gångavstånd därifrån i alla fall så det blev ju bra.

En semla var ju given att vi skulle ha. Inte ätit det på snart 4 år så den satt riktigt fint. Olivers kanelbulle var tydligen inte dum den heller.

Efter ett tag gick vi till vårt air bnb. Checkade in snabbt och sedan gick vi upp till Oxford street som bara låg några stenkast ifrån oss det med. Tog the tube till från Bond street till Westminster och kikade på the London eye och gick en snabbis till namco funstation där Oliver spelade lite på klomaskinerna innan vi tog the tube tillbaka till Oxfordstreet.

Väl på Oxford street ville Oliver in till the Disney store och där hittade han en Mickey mouse i guld som han köpte för sina sparade pengar (guld för att fira Mickeys 90th year anniversary.)

Sedan gick vi in på M&S. Köpte middagsmat och gick tillbaka hem. Tog inte lång tid efter maten var uppäten innan vi alla somnade som stockar redan vid 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *