London dag 3

Sista dagen vi vaknade upp i London tog vi det extra lugnt. Hade till och med lite sovmorgon. Startade i vanlig ordning med att köpa kaffe ute då vi inte hade någon kaffebryggare tillgänglig i lägenheten. Sedan gick vi in i en liten närbutik och köpte en påse med monkey nuts innan vi gick till Regent’s park för en härlig moegonpromenad. Nötterna var till för att mata ekorrarna…men under hela turen där inne såg vi inte en enda. Mjaja, de kommer nog till nytta i alla fall någon gång.

Efter promenaden begav vi oss “hem” igen för att packa det sista samt checka ut. hick också förbi Totally Swedish som också den bara låg några få gator ifrån oss, lite svenskt lösgodis, jäst och en gräddost böev det där. Sedan blev det en über till Kings cross där vi gick in på 9 3/4 HP shop. Oliver hittade en halsduk han gillade med Ravenclaws logga på, duttig kille det! ;) Och lite klistermärken också.

Sedan blev vi lite hungriga och köpte någon typ av sausage roll som var rysligt god och rykande het. Åt den ute sittandes på en bänk i solen i väntan på tåget tillbaka till Hull.

Oliver njuter i solen med sin sausage roll.

Finaste killen i världen med sin nya halsduk.

På tåget hem. Svenskt lösgodis och målarboken gjorde resan riktigt mysig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *