Lusselelle lusselelle

Idag vid 13.30 var det dags att hämta hem Olly från dagis, snabbt äta ett mellanmål, tvätta lillens hår, på med tomtekostymen, packa ryggsäcken med lite fika och snabbt tillbaka till dagis för Lucia firandet som ägde rum. Oliver sjung glatt med i både lusselelle, tipptapp och blinka lilla stjärna där. Resterande sånger var inte lika lätta att komma ihåg. Men han briljerade på de han kunde, min duktiga lilla kille. Hjärtat smälte gång på gång när han vände sig om och riktigt uppmanade en till att kolla på honom med ett stort leende. Så fin han var! (och alltid är!)

Nyss bäddat ner oss i sängen jag och sweetheart efter att ha sett det senaste American Horror Story. Helt klart den bästa serien som är pågående nu. Längtar tills varje Torsdag. (Och Fredag, för då går ‘The Fall’) Det sägs att detta året är ett av de värsta någonsin för TV-serier och det är jag villig att hålla med om. Några fler spännande och bra hade de ju kunnat bjussa på kan man tycka.

Mjaja, nu är det lite shut-eye som gäller. Imorgon blir det tur till AF, banken och lite andra ställen. Oh boy how fun… Natti!

IMG_1180.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *