Magen vecka 30

Var lite för snabb förra gången jag lade upp magbilder och skrev att det var vecka 30 på den ena men det var tydligen vecka 29 då. Men denna gången är det i alla fall en bild från vecka 30 (Bilderna är tagna igår). Och i morgon går jag in i vecka 31. Jisses, snälla snälla sakta ner lite nu. Har sååå mycket kvar att göra, och min älskade Ryan är inte ens här än. Nä, nu måste det sakta ner lite, det går för fort!

9 thoughts on “Magen vecka 30

 1. Åh vad mysig mage du ser ut att ha! :D Hur känns det att redan vara i v.31 snart? ^^
  När var det Ryan skulle komma till Sverige? Skulle inte han ha kommit i januari? Oj, vad många frågor :P

  Kram på dig och ta hand om dig och “lill”magen! :D

 2. Men du har ju också en kanon fin mage gumman ;) håller med dig om att tiden går skit fort och jag har knappt fattat att den kan komma när som nu ;)

  Ärligt talat så var det från vecka 30 det bara sa PANG så hade jag en kanon stor mage! :)
  Sen har det bara blivit större. Ska lägga ut bilder på det sen haha

  Jag börjar känna att den kan komma nu för man vill ju inget hellre än träffa den lilla/e som är där inne.
  Ser verkligen fram emot det här och jag hoppas man får en bra förlossning.
  Mår faktiskt bra än och inte trött eller något annat, förutom lite rygg värk men det fick jag igår när jag bar tunga kassar från mataffären.
  Så får väl skylla mig själv då ;)

  Usch jobbigt att vara trött så men det är ju jätte många som märker det när dem är gravida. Jag får väl vara glad att jag sluppit det.
  Usch Ischias är inte skoj ju!
  Mysigt med en liten som bökar runt där inne det är så det ska vara ;)

  Och klart du får länka gumman ;)

  Kramar om

 3. Hej! Jag ramlade in på din blogg för ett tag sen och har följt dig. Jag väntar också barn med min engelsman, men än är jag bara i början av graviditeten. Jag längtar tills jag också kommer så långt att man verkligen kan se och känna bebisen. Kul att ni ska ha en liten kille. :) Lycka till med allt!! //Charlotta i Västmanland

 4. Åh, jag visste inte att du hade bytt domän. Kul att jag hittade dig igen. :) Tror jag har sagt grattis till graviditeten på gamla bloggen, men minns ej så jag säger grattis igen. :) Själv gick jag i söndags in i vecka 30. :D Jag har BF den 31 mars. När har du?

  Kramar!

 5. Fin mage :) Känner också att det börjar gå lite väl fort nu… Har så himla mycket kvar att fixa innan… När är du beräknad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *