Man city – Man united

Ligger i sängen nu och ammar lillprinsen och glor på fotboll. (och bloggar, all at the same time hehe multitasking hell yeah) Min hubby är ju Man United supporter så jag får glatt hejja på dem nu när West Ham ändå inte spelar.

Idag har mamma, mormor, morbror och lill kussen varit här en stund. Då hotell rummet är så litet fick vi hålla oss utanför allesammans, var ju iof tvungna till oavsett då Cherie car med också. Passade på att klippa hennes klor med, då jag tydligen är den enda som vågar göra det och KAN göra det utan att hon blir uppstressad.

Appropå Hundar, måste ta och maila den nya ägaren till Spike och Mandos, hon har enbart skickat bilder på mina små killar EN enda gång på över ett år. Sicket jävla sätt att göra när man hade ett muntligt avtal om att hon skulle hålla mig uppdateerad med bilder/text via mailen. Gör mig redigt förbannad. Aja, back to the game now!

20120430-214526.jpg

2 thoughts on “Man city – Man united

 1. Visst är det så! Inget annat spelar så stor roll så länge man ar sin lilla familj vid sin sida ;)
  Jag undra varför du sålde huset? Lite nyfiken på historien bakom hotellvistelsen :)
  Mysigt ändå att få bo på hotell och få lite av en semester känsla :)
  Hoppas dock att ni hittar något som passar er snart.

  Kram!

 2. Spike & Mandos <3
  Förstår hur det är. Jag är så glad att mamma hjälper mig med Kotte! Fick dock omplacera våran Laban nu pga sjukdom. Varit sjukskriven sedan höstas och orkar inte. Ångest varje dag! Saknar honom så jävla mycket!!! :´(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *