Matinspiration på nätet

Idag måste jag skriva om denna underbara sida för oss som är riktiga mat-nördar. Matklubben, de har hur många recept som helst på sin sida och även ett riktigt bra forum där man kan fråga runt om man undrar något, dela tips till varann och bara träffa på nya bekantskaper med samma intresse som en själv.

Jag måste erkänna, jag fastnade där inne ett bra tag för nån vecka sedan när jag letade efter inspiration till det blivande julgodis-bakandet som är väldigt nära. Hittade ett recept på “Kladdkaka med nougattäcke och hackade nötter”. Visst låter det gott? Kladdig choklad kaka med söt nougat och salta nötter! Kan ju inte bli annat än en hit eller?! Vill ni med ha receptet på denna (gudagoda?) kaka så finns det här.

Men det som kommer bli den största höjdaren av alla saker där inne är alla de Engelska recepten som finns, hubby är ju britt, så när jag såg att man kunde söka efter just vilka länder recepten kommer från så blev jag riktigt glad. Nästa gång blir det Shepards pie. DÅ blir utan tvekan Ryan glad. ;)


Hur god ser inte denna nougat/kladdkaka med nötter ut? MÅSTE göra den snarast!

One thought on “Matinspiration på nätet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *