Middagar för en vecka…

Jag och Ryan kom nyss hem. Lämnade av Oliver i skolan vid 09.00 och sedan promenerade vi vidare mot Lidl för våran sedvanliga vecko-shopping. Givetvis glömde jag det viktigaste, kaffe. Hur fasiken kunde jag glömma det?! Mjaja, får gå tillbaka någon annan dag, har tack och lov en påse med Costa kaffe att leva på i några dagar till. 

Skall slå mig ner i soffan nu med den elektriska värmefilten över mig och kolla på ett (eller flera) avsnitt av The man in the high castle och sedan skall jag skall göra mig en kopp kaffe och fixa lite mer med bloggen är det tänkt. 


Köpte en bukett med liljor idag med men Luna har inte godkänt dem än. Hon har istället försökt slå ner vasen x-antal gånger… bloody rascal! 

6 thoughts on “Middagar för en vecka…

    1. Ja men precis, du förstår ju verkligen hur jag känner då. Hopplöst om jag inte får mitt kaffe! Hehe kram!

  1. Så otroligt läcker katt =D, ser ut som en geopard =D, Samt så snygg vas du köpte. Skönt avslut du fick med soffmys och kika serie

    1. Tack snälla! Ja men visst är hon min lilla tjej. Hon är en (snö)bengal katt, de är framavlade med den Asiatiska leopardkatten därav har de de typiska leopard mönstret i pälsen. Oh ja, det var inte fy skam med lite soffa-mysande tidigare idag. Snart är det dags för mer sådant hehe

    1. Thank you sweetie! She sure is, my little furrbaby. Haha so typical me though, the most important thing to buy and I forget, like cooome ooooon. *sigh* by the way, how did you manage to translate my post if you don’t mind me asking. And did it translate it good in you opinion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *