Min (födelse)dag

Lite bilder från gårdagen, min födelsedag. 

Fick som synes en del kort och presenter, helt oväntat! De vackra rosorna från Ryan blev jag extra glad över, och min nya sailor reservoar penna från fina Mishka i London.  White/rosegold = yum!

Efter vi ätit frukost begav vi oss bort mot marinan som ligger 10min promenadväg från vart vi bor *lyx* och gick till Toys R’ Us för att köpa lite större leksaker till Oliver. Det mesta vi fick med oss från Sverige var såklart små saker så som hot wheel bilar och annat plotter. Såklart grabben skall få några större att leka med också, även om det blev på min födelsedag ;) Hans leende och lycka är ändå den bästa presenten!


Men sedär, en bricka och två ljushållare lyckades jag i alla fall få köpt till mig själv. +1 på mysfaktorn här hemma. Middag blev Domino’s pizza. Nope, laga middag på min födelsedag var inget jag hade planerat. 

  

Solnedgång med en regnbåge, jo man tackar, finare avslutning på dagen kunde jag inte ha fått. När lilleman hade somnat blev det Bellini (prosecco med pärsikosmak) och finalavsnittet av Penny Dreadful. helt perfect dag i min mening.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *