Min frånvaro…

Nä, nu får jag ju allt hoppa in här och förklara mig, anledningen till att jag inte bloggat så mycket det senaste är kort och gott för att jag sovit som en kratta de senaste dagarna och har en förkylning som inte vill bryta ut. Varje natt vaknar jag upp sovandes i en pöl av svett (nice nice) och på morgonen känns det som man knappt har fått någon sömn alls. Sedan är halsen inte alls rolig nu, känns rivig och förjäklig… Har liksom inte haft någon ork alls men hoppas på att denna skit kan vända snart för såhär orkar jag inte må nu, har ju en son och ett hem att sköta. Och visst, sonen blir allt skött såklart, synd bara att jag inte kan säga desamma om hemmet. *host host*

Nä, nu skall jag sätta igång med middagen strax, min finfin cowboy soppa/stew står på schemat, och förhoppningsvis lite extra som kan bli till lunch imorgon ;)

thedeep
Bilden har verkligen ingenting att göra med texten men visar i alla fall The Deep, som ligger 10 min promenad härifrån. Ett gigantiskt akvarium med massa fiskar, hajar, rockor och även pingviner :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *