Min lilla knubbis

Idag har vi varit hos BVC för att kolla vikten på Olly (Kan ju inte kolla längen än då han fortfarande har sin skena på sig, inte så bra att ta av den och sträcka ut benen på honom då höften kanske inte fixarat sig riktigt än) Hur som helst, han har gått upp ca 800 gram på 15 dagar, riktigt bra! Sedan fick han sin första doktor check-up också, även där såg allt kanon ut. Lungor, hjärta, ögon etc, allt var fint. :)

Sedan har jag ju glömt att skriva att jag är med på en bild i den senaste kommunal arbetaren (tidningen). Min mamma blev nämligen intervjuad av dem för en månad sedan och så råkade kag fastna där på en bild också. Lite skoj för idag när vi åkte hem från BVC så satt en kvinna jämte mig och läste just den intervjun, och bilden på mig var där. Hon vände sig om och kollade på mig som om hon tänkte att “henne känner jag igen” hehe.

Vad mer…. Jo, iPad caset vi beställde kom härom dagen. Nöjd! För 150:- kan man inte klaga på det alls. Är även ett inbyggt lås i det som gör att skärmen stängs av/sätts på när man öppnar/stänger det.

Nu vaknar lillen hör jag så då är det är dags för litte tutte tajm tror jag allt.

20120419-134731.jpg

One thought on “Min lilla knubbis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *