>Mötte på min värsta fiende

Var nyss ute med hundarna, och vad jag mötte jag på då om inte TVÅ gånger, jo min värsta fiende getingen. Efter första frosten försvinner dom väl? Eller är jag helt fel ute? Hur som helst så längtar jag tills dom är borta från mina promenader med hundarna. Hjärtat hoppar nästan ut genom bröstet på mig när jag ser en. Fy.

Nu är hösten här for real. Härligt tycker jag! Tycker själv att hösten och vintern är bättre än sommaren, iallafall den svenska sommaren. Måste vara nått fel på mig. Har haft en dröm ett bra tag som jag nångång måste få göra, nämligen spendera en Höst/vinter i USA. Helst i Pennsylvania då jag tycker det varkar vara väldigt mysigt där. Someday someday.

Nu blev jag visst barnvakt en stund åt min lilla Kusin Patrik. Så ni blir det fram med målar färgerna och blocken :)

11 thoughts on “>Mötte på min värsta fiende

 1. hehe jadu det är aldrig någon som bott här som haft gardiner där.. tycker helt enkelt inte det passar in i köket stilen, stilrenare, ljusare.. ja såhär ska det va

 2. Tack så mkt :D Ja, några bilder kommer förmodligen att dyka upp efter hand. Kanske inte så fina men bilder är ju alltid bilder :)
  Ja står vid din sida! Vi får verkligen hoppas att getingarna försvinner snart :)

 3. Hösten är helt klart härlig, men den slår inte vår och sommar :P Jag skulle dock vilja spendera min höst i twin peaks, tror du det går? :)
  Nu är det magtheridon som gäller! :D
  Kramis

 4. tack ^^ inte klar än, ska finurla lite till ;) men vill inte ha för mörkt heller.. ska fundera ut nåt ^^ Men blev nöjd me header’n :)

  haha det kan jag också, vissa dagar faktiskt =)

 5. porttelefonen var sönder, och hans grannar (unga killar typ 25 år) ryckte dörren ur min hand, knuffade ut mig och stängde porten, sa att jag inte fick vara där… =(( blev så ledsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *