Mp3 och stöveljakt

Nu bär det snart in till stan, skall leta efter ett par nya stövlar (måste vara jobbvänliga så det får bli utan klack) och sen så skall jag köpa en Ipod Nano 3rd genaration också. Min rosa ipod mini har dansat sin sista vals och batteriet vill inte fungera längre än i 5min även när den blivit laddad i 3h. Musik är ett måste om jag skall åka både buss + vagn i en timme varje morgon när jag skall ta mig till jobbet. Skall också se om jag eventuellt hittar någon ny kalender för -08, ordning och reda är nog butiken att leta i då. Är ute efter en sån med plastficka på fram och baksidan så man kan ha lite kort där. Nä, nu får jag skynda mig! Ha en bra Lördag alla vänner!

6 thoughts on “Mp3 och stöveljakt

 1. Jag använder bara mina telefoner som mp3 men annars hade jag nog velat ha en sån här, rosa såklart. :)

 2. Jag har precis en såndär och den är jag väldigt nöjd med, jag förstår inte hur jag har klarat mig utan. I love my mr. pod. Grymt att kunna kolla på film på bussen ;-)

 3. ja, det här itunes är ju inte riktigt min grej, jag var verkligen FLY förbannad en kväll och var rejält sugen på att slänga ut datorn med ipoden hängande i sladdar ut genom fönstret men jag lyckades till sist. Vad gäller filmer som man kan ladda ner är det formatet mp4 som gäller, sedan går man in under typ “min ipod” eller vad du har valt att kalla den, sedan klickar jag alltid “registrera senare” och väljer sedan filmfliken, där blädrar man sig till vilken film man vill stoppa in. Funkar för mig iallafall :-)

 4. Åh vill också ha en mp3 spelare!! Hur går det på jobbet gumman? Nu är det inte långt kvar till den 17 dec – då vi skall ta en fika :grin:

  Kramis!

 5. Jag hade mer än gärna stannat längre i friis butiken men vi hade så mycket mer att göra när vi var där.

  Jo då en väska fick allt följa med hem ovanligt haha
  Men den är inslagen och får inte öppnas förrän på julafton köpte. Tyckre jag kunde ge mig själv en julklapp haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *