Much better now, thanks!

Som jag sa i dagens tidigare inlägg, så trodde jag att denna dagen skulle bli bättre än gårdagen. Och idag var den bra. Thank god så har jag en underbart snäll pappa som lånade oss lite pengar till mat så i dag har vi varit och handlat och nu fyllt kylen/frysen igen. Tack pappsingen! Och tack alla er som varit så snälla :) Har också lyckats köpa med mig hem glasunderlägg så man slipper alla fula ringar på nya bordet, en gunga till Benny Jr, och en spegel till badrummet. Good day indeed. Nu blir det att kolla alla dagens bloggerier och sen krypa ner i soffan med boken som Jonas köpte till mig tillsammans med en gossig filt och ett glas med Mango juice. Mumma i say!

Ps: stora framsteg med Benny Jr, nu flyger han självmant och modigt och sätter sig på handen/armen.

Den fruktansvärt goda Mango juicen, chokladen, glasunderlägget och glaset jag fick på Mc Donalds idag.

Duttiga Benny Jr kan inte motstå hirskolven.

Himlen för 2min sen utanför fönstret. Ser helt magiskt ut.

10 thoughts on “Much better now, thanks!

 1. åh skönt att du mår bättre. det hör man i inlägget :) den juicen är så god och Benny är supersöt! La också märke till den fina solnedgången vi hade :) *kram*

 2. åå va läskande det såg ut! skulle jag gärna hälla i mig till frukosten nu! och en sån söt pippifågel:)

  tack, vad glad jag blir:) hoodien köpte jag på HM i våras..

 3. shit vad tråkigt att inga pengar ha.. och jag som klagar på dålig lön.. Hoppas du får en bra helg och som någon tidigare skrev, lille Benny är himla söt :-)

 4. Vi är i samma sits, har heller inga pengar, pisstråkigt när det är sommar, men vad gör det när det bara är dåligt väder hela tiden?!
  Vilken söt fågel;)
  (Duschdraperiet är köpt på Lagerhaus)

 5. jag har oxå den där juicen! den är fett god! men ännu godare är Del Monten med granatäpple och annat gott! kör med lite bacardi, Roses Lime och frysta hallon – wicked!

 6. En pippifååågel :) så söt. Tänkt köpa, men aldrig blivit av. Dom e goa!

  In på msn by the way :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *