My latest addiction

Var inne i stan imorse direkt efter lämningen av Oliver i skolan och köpte lite nytt smink hos superdrug. Har gjort slut på såpass många saker nu att jag fick hålla mig till budget varianten idag annars skulle det gått på en halv förmögenhet. Mjaja, ny ögonbrynspenna, highlighter, concealer samt ett mattifying puder från Rimmel. (Buy one get 2nd one half price) så det blev inte många pund det gick på. Har precis testat det också och concealern var super, mycket bättre än den från Mac som jag hade som nu tagit slut. Budget är inte alltid dåligt :)

Nu skall jag skrax gå och hämta Oliver igen och sedan tar vi en skön helg. Men först skall jag äta upp min toast med vad som är mitt nya beroende, M&S apelsin marmelad. Den är god!! 

2 thoughts on “My latest addiction

  1. älskar marmelad och ost mackor nu när jag bott här ett tag? önskar att jag hade råd att handla på m&s hela tiden, förut gjorde jag shopping-listor och la produkter i korgarna och skrattade åt hur högt priset blev jämfört med vad det kostar när jag köper samma grejer på aldi och liknande affärer…

    1. Eller hur, önskar jag kunde shoppa all mat därifrån. Älskar så mycket i deras sortiment. Tyvärr får vi fortsätta att vecko handla på Lidl, men det funkar det med. Betydligt billigare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *