>Mysig Torsdag

Började med att åka in till stan idag då J skulle fixa på banken ang hans a-kassa. Sen blev det lite shoppande för min del. Nya örhängen, en sån pappers roller så man kan ta bort att j*vla hundhår från kläderna, Lita nya scrap-papper och pennor mm. Sen blev det middag på en Grekis Taverna mitt inne i city. Sovlaki med Tatziki är ju bara så gott!

Hände en jätte rolig sak idag som jag verkligen ser fram imot och hoppas på. Vi skulle in i djuraffären för jag var tvungen att köpa undulatmat. Då ser J en chihuahua och puttar lite på mig. Och när det kommer till mig när jag ser en chi så är jag ju bara tvungen att gå fram och fråga vart h*n kommer ifrån. Hur som helst, detta var en jätte söt chi tik på två år. Hon vägde 4½kg vilket är mycket, och då påpekade ju jag att min ena (Mandos) är ganska stor han också. För att göra en lång historia kort, Funkar Mandos och Selma ihop så är det parning till efter julen som gäller. Och då får vi en tredje liten chihuahua i familjen :) Hur kul skulle inte det vara?! Men men, vi får se vad som händer.

Nya örhängena

Scrappapper

Naturgodis som skall smaskas på nu till Idol!

25 thoughts on “>Mysig Torsdag

 1. 4 ½ kg är väldigt stort, det strider mot rasstandarden att avla på så stora individer. Men jag förstår att ni vill ha en liten valp efter mandos =)
  Om du inte redan är medlem så kika in på http://www.chiforum.se =) Bästa forumet där många erfarna uppfödare kan svara på frågor om avel och utställning osv. =)))

 2. Jo ska försöka göra det någon dag, min kamera är ju sönder så lånade en kompis kamera & den är inte så jätte high tech :) Det är inte min med just nu för den delen :p men ska försöka ta en bättre, får me Magnus ta en bild :) Den e så fin!

 3. Superfina örhängen också! Brukar också titta på örhängen när jag är ute o shoppar.. o hittar alltid något par som jag känner “ÅH! dessa vill jag ha!”

  … tills jag kommer på att jag inte har hål i öronen.
  Men det finns mycket fint :)

 4. Hallop!
  Riktigt snygga örhängen! Tur att du inte hade någon bild på tiken för då hade jag väl dött…de är ju så söta!

  Pst, jag tar med mig din bloglänk nu!

 5. Åhh härliga bilder! Du är så fin, jättefina var örhängena också :)
  och chokladen! Ahh mums ;)
  Trevlig helg :)

 6. Underbara naturgodis! Jag älskar det! Orkar inte ta mig utanför dörren mer idag, men det är ju lördag imorgon så kanske då…! Fina örhängen också!

 7. hihi kul någon gillar min “nya”blogg :))
  åh visst är de underbara. och åååh vad gott med naturgodis muums

 8. Det har den faktiskt, ja :) Den är så fin :) Blir helt salig när jag ser den, igår på jobbet när jag öppnade skåpet när jag skulle gå hem så var jag tvungen o säga “alltså, kära arbetskollegor, ni får ursäkta men min jacka är så JÄVLA SNYGG”. & dom höll med ^^

 9. Aw vad roligt med lite tillökning :) Vi går i väntans tider nu, misstänker starkt att lilla Mimmi är gravid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *