Myskväll!

Idag är det ju Söndag, en riktig mysdag! Just nu är det sanningens ögonblick som gäller på tv (reklam) Stackars tjej säger jag bara, bli så förnedrag på svenk teve. Hon och henne kille firade sin 5års dag när avsnittet spelades in, så erkänner han både att han tycker att hans polare har snyggare tjej, att han tycker att blondiner är snyggare (Hon är brunett) OCH att han varit otrogen mot henne. Nä, gjorde ont när man såg hennes glansiga ögon.

Oj nu börjar det! time to go!

6 thoughts on “Myskväll!

 1. Tittade också på det programmet, verkligen synd om henne.

  Ja det har varit jättemysigt på Skansen, fota djur är verkligen jätteroligt :)

  Hoppas du har haft en riktigt bra dag! Kram

 2. Och silikonbrösten!

  Nä jag tycker det är konstigt, frågorna är ju snarare sårande för någon helt annan än personen som får pengarna, och sedan är det sådana löjliga summor för att fläka ut sitt liv! Frågan om otrohet tog honom till exempel bara upp på 25.000…

 3. Jag och en speciell man satt o glodde på detta. Och sa till varandra att vaffan, om man ska vara med i ett sånt program så måste man ju ha snackat innan – berättat och tagit beslutet att göra detta offentligt för pengarna. Ut med skiten och dra utomlands på semester för pengarna?!
  Han älskade ju henne – ville ha barn med henne, gifta sig och ville bara ha henne. Det sa han ju också.

  Näe, går man med påt så får man nog också klara av det.

  Men det var fan ett kul program. :) Är jag hemsk nu? ;)

 4. Jag kunde inte låta bli att titta på det efter att ha sett i tidningarna vad där stod. Jag skulle ju dock aldrig själv välja att vara med. Tror att för att vara med så måste man verkligen lägga allt på bordet för sin partner eller vad det nu kan vara för fy så hemskt det måste vara att sitta där och få reda på otrohet t.ex.

  Kram

 5. Ja det programmet är helt sjukt men ändå så underhållande.. man vill ju inte missa det precis! Samtidigt tycker man så otroligt synd om tjejen :sad:

  Och du… faaan va skönt att sidan kommer ihåg dig nu :dance: eftter typ 7-8 månader, haha! det var på tiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *