Namnen

Precis käkat stekt rostbröd med hamburgare, stekt ägg, saltgurka och ketchup. Mmm det är SÅ gott. Givetvis har jag varit nere och gosat med voffsingarna också. Kan ju berätta namnen på dem också, nu när de är bestämda.
1. Curt (Jonas val)
2. Caesar (Jonas/mammas val)
3. Chanel (Mitt val)
4. Claes (Jonas/mammas val)
5. Charlie (Mammas och mitt val)

Hittils så har jag verkligen fastnat för lilla Chanel och Charlie. Chanel är den enda som har en vit strimma på bröstet och en vit baktass. Och Charlie, ja, han är bara så lugn och mysig. Somna alltid när man lyfter upp honom.

Imon har det gått en vecka sedan de föddes, och så skall det alltså fotas igen. Hade tänkt att ta en bild på dem varje vecka i 8veckor, och sen när de skall till sina nya familjer så skall de alla få ett album med bilder på sin hund från att de föddes tills att de hämtar sin lilla nya familjemedlem. En liten rolig sak som säkert blir mycket uppskattat.

5 thoughts on “Namnen

  1. Så himla ful egentligen :P .. Tycker inte valpar blir söta förrän efter 2-3 veckors ålder :) .. Ska bli kul att de deras uppväxt :D :oops:

  2. Hej!
    Ja vi måste träffas.. Jag har lärt mig hur min kaffemaskin fungerar nu så du får komma över på en latte snart tycker jag! Klippning + latte eller klippning + alkohol hemma hos mig=)

    Jag jobbar kvar på bensinstationen i väntan på att min gesäll ska bli helt klar…

  3. Naaw vilken sötnos :D

    Och ja, det är väl med bloggar som med verkliga livet då antar jag. Första intrycket. Vilket kan få en att fundera på hur mycket bra läsning man har gått miste om för att man tyckt att själva sidan har sett tråkig ut. Men man måste väl ha något vapen i kampen om läsarna antar jag :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *