Nattscrappande och en perfekt sida…

Nu flänger jag fram och tillbaka från scrap bordet ska ni veta, för det är så att i Februari är det jag och Camilla som skall inspirera er med saker till månadstävlingen på SvenskScrapbooking. Får se om jag får till det, blir säkert bra tillslut. :)

Nu är sidan perfekt iaf, finns inget att fixa, och jag kan även göra små “hopp” i mina inlägg. Kunde inte det förut då det var en sak i CSS’en som var tvungen att ändras. Skönt att ha det fixat iallafall. Nu är jag supernöjd med allting, en sådan bra känsla som infunnit säg som jag inte kan beskriva. Ni vet när allt bara känns bra, men man kan inte beskriva varför? It feels goooooood :)

5 thoughts on “Nattscrappande och en perfekt sida…

  1. Hm…det blir två gravatarer till kommentarerna. Du kanske vill ha det så? Annars kan det kanske vara idé att avinstallera pluginet, om temat har gravatarer inbyggt så att säga :D

  2. Jaha, här loggar man in på din admin med en kopp kaffe och skall fixa problemet & så är det redan löst!! Haha, håller med ovanstående, Halleluja moment ;-)
    Somnade igår btw, men det fattade du nog ;-)

  3. Hehe, det blev samma sak i mitt tema också. Blev lite irriterad innan jag kom på att jag hade gravatar-pluginet :P

    Min bärbara är en Toshiba Equium som jag haft i två år snart. Den börjar dock bli lite trött, så jag ska spara ihop till en ny :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *