No headline.

Gick precis upp från en liten kvällsvila och ska skrax kolla på det okända, blev lite grinig när jag såg att jag precis missat hemsökta hus. Varkligen älskar sånna serier, och ja jag tror på sånt, även om kanske inte alla saker dom visar är fullt sanna. Dum som jag är så brukade jag kolla på hemsökta hus när det gick runt 01.00 på nätterna, vilket gjorde det lite svårt att somna. Jag menar, visar dom ett klipp när ex en dörr stängs av sig själv så går det bara inte att somna, utan då ligger jag och kan fundera hela nätterna på den skiten istället. Not smart. Nu håller jag mig till dom avsnitten som visas tidigare istället.

Spike och Mandos har varit helt crazy den senaste veckan. Sascha (mammas schäfer vovve) löper nu och det gör att vi har tre styckna helst sjukt virriga hanhundar hemma. Inget kul alls för nu tar det dubbel så lång tid för hundarna att göra vad som är meningen att göra när dom är ute. Luktar ju löptik överallt och det distraherar tydligen en jäkla massa. Jaja bara några dagar till sen är det h*lvetet över.

Time for TV!

One thought on “No headline.

  1. Ååh, jag älskar också Hemsökta hus och Det okända! Älskar egentligen allt som har med spöken och övernaturligt att göra! Har själv vart med om en jäkla massa och kan t.ex känna folks aura och gå med slagruta osv så därför tror jag givetvis på sånt! ^^ tuvärr har jag missat en jäkla massa program. Jag pysslar med så mkt annat känns de som så teven har blivit bortglömd…! :/ var detta avsnittet bra? kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *