*No Hope No love No Glory*

Var som sagt hos vetten idag, gick kanon. I egentligen skall man på 2st återbesök men hon tyckte inte att det behövde. :) Kanoners. Och den lugnande spruten behövdes inte heller idag, är ännu gladare över det! min duktiga lilla kille! Efter vetten åkte jag in till stan och hämtade min ring, åååh så jag saknat att ha en ring på mitt ringfinger, bara varit utan den i 1vecka, men haft den på mig 24h om dygnet i snart ett år så det är ju förståerligt.

När jag kom hem bar det av till Allum med mamma och min morbror, skulle köpa present till mormor som fyller år imon. Blev ett par jättefina örhängen inne på Guldfynd. På utvägen fick jag även köpt en urgoooosssigt morgonrock från Hemtex, och den var även på rea så det kändes ju ännu goare :)

Nu skall jag kolla på survivor och dricka mitt nyinköpa Söder Teá. Gott gott!

Alla andra lägger ju ut vårblommor på sin blogg, då kan inte jag vara sämre!

2 thoughts on “*No Hope No love No Glory*

  1. Jag valde mellan nikon och cannon och tyckte att nikon kändes bättre. Jag föll för den helt enkelt. Sen har jag ett Tamron objektiv 70-300 mm lg macro och det som tillhörde Sigma 18-55 mm. Jag älskar Nikon och när jag kände på en cannon för ett tag sedan tyckte jag att den känndes plastigare. Men det är ju en smaksakm, funktionerna är ju ungefär den samma :)

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *