Nu är den på väg…

Ömmande gom, längst bak på tungan ömmar det också, och hansen börjar kännas rosslig! Jag har inte varit sjuk nånting på hela denna vintern, men NU kommer förkylningen! I can feel it! Så nu skall jag köra på med en massa “undvika-förkylningen-så-gott-det-går” genom att mummsa i mig massa apelsiner, dricka citronvatten, teá, knapra halstabletter och vara invirad i en filt i stort sett hela tiden. Och just det, värme elementet ska stå precis framför mig!

Om en stund börjar TopModel7 så då skall jag ligga i soffan med min lasangett och pepsi och bara råmysa! Hoppas att jag mår någorlunda bra imon så att jag kan ta mig till Arbetsforum och söka lite jobb. Måste måste måste! Time to go! Kanske uppar med lite bilder om en stund på min nya fönsterlampa i storarummet som jag bara adooore!

HUGGISAR!:cheer:

4 thoughts on “Nu är den på väg…

 1. Mejlade tillbaks till dig om din kommentar. Hoppas du fick det för jag fick två felmeddelanden tillbaks.

  fint det blev med soffan!

  Jag har också vart ovanligt frisk denna vintern men nu har jag otroligt ont i halsen. Önskar jag kunde vara hemma och kurera mig men det är bara till att jobba på :( usch!

  Krya på dig och mys ordentligt nu :) *kram*

 2. usch det är många som är sjuka nu. tråkigt att du känner dig krasslig. jag har lyckats klara mig ifrån det hittills. får hoppas att det fortsätter så.

  kram!!

 3. Hej hej!
  Tack för kommentaren. Gud så söta dina vavvor är, vi har med funderat på att skaffa en till men vi får nog vänta lite till då Ior har haft lite ögon och magproblem, så vi vill vänta och se att allt är ok med han först men sen blir det nog till att leta efter en till vavva :)
  Ior kommer från Mini Monumentets kennel som ligger i Märsta.
  Mvh NIna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *