Nu blir det mer

Nu får jag ta och skärpa till mig med att uppdatera bloggen. Inte det att jag inte vill uppdatera, bara det att när jag sätter mig vid daton har jag så jäkla mycket annat att syssla med. Jaja nu blir det ändring, once again. :P

Den senaste tiden har det inte hänt så mycket. Sovrummet är nu bredspacklat och om nån timma skall jag och J antagligen sätta igång och slipa skiten. Sen är det bara målandet av taket, tapeterna som skall upp och golvet som skall läggas. Att jag längtar är en underdrift. Har ju sängen i storarummet just nu, och som vissa av er kanske vet så har jag just nu 3st undulater här ute (blir 4st nu den 2:e Feb då jag skall hämta hem en underbar vit liten sötnäbb) Och städa kan man inte heller göra nu, inte bra iaf.

Nu håller jag på och uppdaterar skrappiz forumet non stop, skall sälja min cuttlebug och köpa en skrivare/och foto skrivare i en. Sen i slutet på månaden blir jag också ägare till en egen silhouette! Längtar även till det såklart :)

Mjaja, nu blir det frukost, lite sent i know. Uppdaterar senare igen, får ju ta och ta tag i detta bloggproblem jag har.

5 thoughts on “Nu blir det mer

 1. Hoppas att ni får ordning på sovrummet snart…

  Hoppas att du lägger ut bilder :yes: *nyfiken*

  Jaså ska du sälja cuttlebugen. Var den inge bra?
  Åååh en silhouette en sådan vill jag me ha MEN de KOSTAR då in i…

  Ha det gött.
  kram kram :love:

 2. det går bra på alla möjliga sätt, men en grej som är rolig är ju att jag fått ett rätt bra jobb:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *